Kampeerweekenden 2020

Op stap met JAN!
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Activiteiten Commissie JAN
Vriend(in) van JAN
Berichten: 305
Lid geworden op: 10 aug 2007, 10:27

Kampeerweekenden 2020

Bericht door Activiteiten Commissie JAN » 12 mei 2020, 20:28

Iedereen kijkt natuurlijk vol verlangen uit naar het moment dat we elkaar weer kunnen zien en spreken. Niet via Skype, Zoom, Teams, of welke technische hoogstandjes dan ook, maar gewoon in levende lijve.
Wij als AC doen dat in ieder geval wel. Daarom zijn wij op dit moment met alle campings in gesprek waar wij dit jaar weekenden zouden willen organiseren. Uit deze gesprekken blijkt wel, dat iedereen nog zoekt naar manieren waarop de camping weer gasten kan ontvangen, rekening houdend met anderhalve meters, eigen leden die (ook) niet naar het buitenland kunnen, dus vaker op het eigen terrein zullen zijn, etc.

Per 1 juli zullen hoogstwaarschijnlijk de regels voor de toiletgebouwen op de campings verruimd worden. Wij zouden van 3 - 5 juli naar de Mierenhoop gaan, maar dit is zo kort na dat moment, dat de Mierenhoop ons heeft gezegd, dat zij ons dan niet kunnen ontvangen. Natuurlijk vinden wij dit heel jammer, maar wij moeten dit accepteren. Dit weekend gaat dus niet door.

28-30 augustus op de Wilgenborgh gaat dat weekend sowieso niet door. We bekijken nog, of dit naar september geschoven kan worden.

Van vrijdag 10 juli t/m zondag 12 juli is er een nieuw weekend gevonden :-) : De Buorkerij bij Bolsward. Meld je snel aan.

Voor de volgende weekenden hebben wij momenteel nog geen uitsluitsel:
  • 7 - 10 augustus op Zeelandia
  • 11 - 13 september op Ostana
We gaan zoeken of we in juli nog iets anders kunnen vinden, maar houdt er rekening mee, dat dit niet gaat lukken, want 8 miljoen Nederlanders gaan dit jaar in eigen land op vakantie en de campings hebben een lagere capaciteit, omdat ze iedereen verder uit elkaar moeten houden.

Hopelijk zien we elkaar binnenkort weer, maar belangrijker is, dat je gezond blijft en een beetje oplet op iedereen om je heen.

Wij houden jullie op de hoogte.

Jos
Laatst gewijzigd door Activiteiten Commissie JAN op 20 mei 2020, 20:53, 1 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
Activiteiten Commissie JAN
Vriend(in) van JAN
Berichten: 305
Lid geworden op: 10 aug 2007, 10:27

Re: Kampeerweekenden 2020

Bericht door Activiteiten Commissie JAN » 20 mei 2020, 20:50

Ja, toch een nieuw weekend kunnen regelen :-). Kijk snel op viewtopic.php?f=13&t=3745 en geef je op voor 31 mei.

Plaats reactie