Pagina 1 van 1

Naakt zwemmen of sauna omgeving Amsterdam

Geplaatst: 09 sep 2019, 01:26
door rick020
Hallo wie van de nudisten hier gaat weleens naaktzwemmen bij de zwembaden in Amsterdam of naar de sauna?

Ik zal me ff voorstellen. Ik ben Rick 38 jaar en ik woon in Amsterdam. Ik ga niet zo vaak naar een naaktstrand helaas. Te weinig tijd meestal 4 a 6 keer per jaar. In de winter wil ik vaker lekker naakt gaan recreƫeren en naar de naakt zwem uren gaan in een van de zwembaden in Amsterdam. Maar in mijn eentje vind ik dat zo saai. Wie heeft zin om eens mee te gaan.
Gr. Rick.

Re: Naakt zwemmen of sauna omgeving Amsterdam

Geplaatst: 16 sep 2019, 22:28
door Bas Hollander
Hallo Rick,
Ik woon in Alkmaar. Het staat nog op mijn to-do-list om eens te gaan zwemmen, in of rond Amsterdam. Jammer dat het in de zwembaden iedere keer zo kort is. Ik wil volgende maand wel weer een keer naar Spa Zuiver.
gr. Bas

Re: Naakt zwemmen of sauna omgeving Amsterdam

Geplaatst: 20 sep 2019, 11:49
door rick020
He Bas,

Ja de naakt zwem uren zijn inderdaad maar kost. 11/2 uur. Maar op zich is dat voor mijnook lang genoeg qua banen zwemmen. We kunnen wel eens samen gaan. In het marnixbad is het best een flinke tijd en volgens mij doen ze het op dinsdag avond.
Gr. Rick

Re: Naakt zwemmen of sauna omgeving Amsterdam

Geplaatst: 20 sep 2019, 11:51
door rick020
He Bas,

Ja de naakt zwem uren zijn inderdaad maar kort, 11/2 uur. Maar op zich is dat voor mij ook lang genoeg qua banen zwemmen. We kunnen wel eens samen gaan. In het marnixbad is het volgens mij op dinsdagavond.
Gr. Rick